Wij zijn de enige aanbieder van een Nederlandstalige zelfstudie op internationaal certificeringsniveau en je mag bij ons kosteloos meedoen aan de examenvoorbereiding

 

Word BlackBelt tegen een aantrekkelijke, scherpe prijs

Studeer in eigen tijd, eigen tempo en op eigen plaats

Wees de baas over je eigen studie-uren

Neem deel aan de hoogste kwaliteit BlackBelt Zelfstudie in Nederland!

 

 

 

Na deze opleiding ben je opgeleid tot het internationaal erkende niveau van Lean Six Sigma BlackBelt volgens de eisen van het ASQ. Je bent daarmee in staat procesproblemen efficiënt en gestructureerd te identificeren en op te lossen. Je bent tevens in staat verbeterprojecten en veranderprojecten daadkrachtig te managen, waardoor processen beter presteren en een hogere kwaliteit en productiviteit halen. Dit vertaalt zich in lagere kosten voor het bedrijf en hogere klanttevredenheid.

 

70% slagingskans! Na het volgen van deze zelfstudie ben je in staat om het Lean Six Sigma BlackBelt Certificaat volgens de internationaal erkende normen van het ASQ te behalen. Bijna 70% van onze deelnemers slaagt in een keer voor het examen!

 

 


Het GreenBelt certificaat al op zak?

Doe de versnelde BlackBelt versie! Nu ook met 20% korting!


Lees meer >>
Neem contact op >>

Gemiddeld gewaardeerd met een 9,0

 

Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde van een 9,0 en bevelen ons van harte aan bij anderen. Wij zijn immers al vele jaren in dit vak werkzaam en hebben al duizenden deelnemers opgeleid. Met kwaliteit, gezien ons Cedeo-keurmerk en CRKBO-registratie!

 

 

Word nu BlackBelt voor €1912,- in plaats van €2390,-!

 

Schrijf je voor 1 juli in om gebruik te maken van de 20% kortingsactie.