Wij zijn de enige aanbieder van een Nederlandstalige zelfstudie op internationaal certificeringsniveau en je mag bij ons kosteloos meedoen aan de examenvoorbereiding

Word GreenBelt tegen een aantrekkelijke, scherpe prijs

Studeer in eigen tijd, eigen tempo en op eigen plaats

Wees de baas over je eigen studie-uren

Neem deel aan de hoogste kwaliteit GreenBelt Zelfstudie in Nederland!

 

 

 

Na deze zelfstudie begrijp je wat veranderingen met medewerkers en de organisatie doen en ben je in staat de eigen werkzaamheden (continu) te verbeteren. Ook weet je de verschillende tools en technieken toe te passen. Na de zelfstudie ben je in staat om zelfstandig een Lean Six Sigma project te  starten en tot een aantoonbaar succesvol einde te brengen.

 

95% slagingskans! De GreenBelt zelfstudie bereid je voor om het internationaal erkende GreenBelt Certificaat van het IIBLC® te halen. Maar liefst 95% van onze deelnemers slaagt in een keer voor dit examen.

 

 


*We also offer the discount and self-study in English. Do you want to follow the English self-study? Ask us about the possibilities.


Read more >>
Contact us >>

Gemiddeld gewaardeerd met een 9,0

 

Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde van een 9,0 en bevelen ons van harte aan bij anderen. Wij zijn immers al vele jaren in dit vak werkzaam en hebben al duizenden deelnemers opgeleid. Met kwaliteit, gezien ons Cedeo-keurmerk en CRKBO-registratie!

 

Word nu GreenBelt voor €796,- in plaats van €995,-!

 

Schrijf je voor 1 juli in om gebruik te maken van de 20% kortingsactie.

 

Volg een gratis introductieles

Laat hieronder jouw gegevens achter en volg gratis de introductieles.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Webinar GreenBelt afbeelding