Lean Six Sigma Zelfstudie B.V.
Ontwikkel jezelf en je bedrijf! Succesvol zijn betekent voor elk bedrijf en elke medewerker iets anders. Maar werken aan continuïteit, groei en persoonlijke ontwikkeling horen daar zeker bij. Wij geloven dat als het belang van de ‘mens’ en de ‘organisatie’ samenkomen, de spiraal altijd opwaarts gaat. Dan kan je samen zorgen dat jij én je organisatie succesvol zijn en blijven! 

Onze ambitie
Wij brengen continu verbeteren en verandermanagement samen. Niet alleen de tools en technieken leveren immers het blijvende succes, maar juist ook de aandacht voor de verandering. Deze combinatie zorgt voor resultaten waar je niet omheen kunt. Alle betrokkenen hebben bij onze aanpak een rol. Het zijn immers de medewerkers in de organisatie die de verandering ondergaan, maar ook juist tot stand brengen!

In onze zelfstudie opleidingen hebben wij deze ambitie door laten klinken. Niet alleen aandacht voor de aanpak, maar ook antwoord op de vraag hoe de verandering geleid moet worden en hoe je je organisatie helpt door te groeien naar een lerende organisatie. En dat doen we met passie en volle overtuiging!

Onze aanpak – Blijvend succesvol, samen met Lean Six Sigma Zelfstudie
Wij leren en helpen organisaties effectief en efficiënt te opereren om zo optimaal toegevoegde waarde te leveren aan hun klanten en opdrachtgevers. Het is immers niet alleen zaak de juiste aanpak te kiezen en deze op een juiste manier toe te passen. Even belangrijk is het om de betrokkenen mee te nemen in de verandering en ervoor te zorgen dat de (proces)veranderingen een blijvend karakter krijgen. Lean Six Sigma Zelfstudie besteedt daarom in haar opleidingen aandacht aan de inhoudelijk aanpak en de veranderkundige uitdagingen die spelen tijdens een organisatieverbetering, met daarin centrale aandacht hoe het individu zelf invloed heeft op die verandering!

Lean Six Sigma Zelfstudie combineert in haar aanpak de kracht van bewezen technieken voor organisatie ontwikkeling met de juiste aandacht voor mensgericht veranderen. Door managers en medewerkers op te leiden, maar ook door hen te begeleiden in hun eigen ontwikkeling. Samen met de betrokkenen in de organisatie! Het is onze overtuiging dat deze aanpak de enige weg is om haar eigen organisatie en andere organisaties (verder) te ontwikkelen naar continu leren en verbeteren!

Onze waarden

  • wij hechten aan integriteit;
  • wij zijn open en helder;
  • wij respecteren elkaar en onze relaties;
  • wij ondernemen maatschappelijk verantwoord en milieubewust;
  • wij hebben de wens van de klant als leidraad;
  • wij zijn optimistisch, want we geloven dat ‘het wel kan’;
  • wij zijn pragmatisch en gericht op verbeteren.